Anlita en hälsodetektiv

Hej och kul att du har hittat hit!

Jag heter Annie Pettersson, jag är biolog med doktorsexamen i medicin och jag driver Immunocoaching. Jag har en passion, och det är att hjälpa folk tillbaka till hälsa. Tvärtemot vad många tror så har många sjukdomar underliggande orsaker. Detta gäller många autoimmuna, inflammatoriska, metabola och psykiska sjukdomar. Det fantastiska är att om man gör någonting åt dessa orsaker kan man ofta minska eller helt bli av med sina symptom.

Jag hjälper mina kunder att

  • hitta deras individuella sjukdomsorsaker
  • förklara forskning sakligt och tydligt
  • informera om antiinflammatorisk kost och livsstil
  • informera om en stor mängd spännande, nya, kända, bortglömda, konventionella och experimentella behandlingsalternativ som kan vara mycket effektiva för komplexa sjukdomar

Läs mer om varför vi blir sjuka, om varför sjukvården inte funkar särskilt bra för dessa sjukdomar, om min egen bakgrund och kvalifikationer samt om hur jag kan hjälpa dig genom att börja här.

Eller kontakta mig direkt på contact@immunocoaching.com.

Man kan även anlita mig för föreläsningar för privatgrupper, företag och organisationer.

Jag hoppas att du gillar min sida!